Coş

Coşul este gol!

Căutare

Despre noi

Kovinoplastika Lož este o companie internațională cu tradiție îndelungată, orientată spre satisfacerea nevoilor clienților oferind produse de calitate superioară şi performante.

Kovinoplastika Lož din Slovenia este unul dintre cei mai mari și mai de succes furnizori europeni de chiuvete de bucătărie și echipamente conexe, cu o tradiție de 61 de ani. Este o companie internațională care a dobândit o poziţie de invidiat pe piața echipamentelor de bucătărie prin implementarea celor mai înalte standarde de calitate, ținând pasul cu tendințele de design moderne și fiind un partener de afaceri flexibil și de încredere.

Prin produsele oferite, de o calitate excepțională, și de un raport excelent calitate / preț, Kovinoplastika Lož își consolidează rapid și eficient poziţia atât pe piață din Slovenia, cât și în alte state europene.

Gama de produse Alveus este disponibilă pe multe piețe, dintre care șapte sunt controlate cu succes de Kovinoplastika Lož prin filialele sale, iar restul prin parteneriate de succes pe termen lung cu companii locale.

Pe lângă fabricarea și comercializarea produselor marca Alveus, Kovinoplastika Lož gestionează cu succes programele de producție ale altor mărci proprii, printre care branduri din sectorul construcțiilor și tamplariei.

Programul Gastronorm este conceput pentru a fi utilizat în industria de catering și hotelieră și în cantine. Kovinoplastika Lož are o tradiție îndelungată în colaborarea cu cele mai importante companii europene din domeniul componentelor.

Compania Kovinoplastika Lož fiind unul dintre cele mai importante centre de producție de profil din regiune, se mândrește și cu o tradiție îndelungată în comercializarea cu success a serviciilor de fabricare a echipamentelor și fabricarea şi comercializarea de echipamente şi maşini sofisticate.
ISO CERTIFICATE:

ISO 9001
ISO 14001
IATF 16949
Pe lângă producția și comercializarea produselor Alveus, Kovinoplastika Lož gestionează cu succes și programele de producție ale altor două mărci - ARX, marcă comercială pentru construirea de hardware și TOOLSHOP, marcă comercială pentru producția de scule.

Istoric companie

Tradiţia îndelungată a companiei şi a brandului ALVEUS reprezintă una dintre asigurările că înregistrăm în continuaresucces în activităţile de transformare a oţeluluiîn produse adaptate vremurilor şi specificaţiilor pieţei.

2020

Achiziționarea producătorului finlandez de chiuvete de bucătărie STALA
2020

2014

A 60-a aniversare a Kovinoplastika Lož
2014

2009

Reînnoirea mărcii comerciale ALVEUS
2009

1996

Lansarea mărcii comerciale ALVEUS
1996

1989

Începerea producţiei de recipiente GARTRONORM
1989

1988

Începerea producţiei de chiuvete de bucătăriedintr-o singură bucată – monobloc
1988

1968

Începerea producţiei de chiuvete de bucătăriedin oţel inoxidabil
1968

1954

Înfiinţarea Kovinoplastika Lož