Coş

Coşul este gol!

Căutare

Trenduri în bucătărie 2021

An nou – speranțe noi, idei noi… bucătărie nouă? Să ne uitam deci, către ce trenduri în bucătărie vom avea 2021.

Trenduri în bucătărie 2021

Am adunat pentru tine 11 trenduri în bucătărie care prognozează noi perspective în 2021, combinate cu soluții concrete din gamele Alveus.

Când vorbim despre bucătărie, unele tendințe sunt atemporale. Ne dorim întotdeauna o bucătărie curată, funcțională și practică.

Cu toate acestea, în fiecare an apar noi tendințe în alegerea materialelor, culorilor și ideilor de îmbunătățire a funcționalității bucătăriei.

MATERIALE ÎN BUCĂTĂRIE – CHIUVETE DE BUCĂTĂRIE ȘI BATERII DE BUCĂTĂRIE

1. Inoxul – un clasic care nu se demodează niciodată

Strălucitor, elegant, clasic – inoxul este încă o combinație câștigătoare, indiferent de alegerea dvs. în bucătărie.


2. Atracția naturală a Granitalului

Granital este o chiuvetă de bucătărie creată dintr-un material obținut prin amestecarea a peste 90% pulbere de granit și alte materiale speciale. Rezultatul este o chiuvetă de bucătărie extrem de solidă și durabilă, ușor de întreținut.  

Chiuvetele de bucătărie Granital se află chiar în topul tendințelor din acest an – în principal datorită culorii: tonuri naturale, pământii, care vor fi în lumina reflectoarelor în 2021.

Un alt succes aticipat în designul interior în 2021 este o culoare de nuc închis, care poate fi combinată perfect cu tonuri maro și nisipoase ale chiuvetelor și robinetelor de bucătărie.

3. Monarch – pentru un aspect deosebit

2021 stabilește încă câteva trenduri în bucătărie cu culori: negru, bleumarin și verde închis.

Potrivirea ideală pentru aceste culori este în linia Monarch, cea mai prestigioasă de la Alveus.

 

Monarch este linia la care, printr-un tratament special, se adaugă patru culori exclusive la oțelul inoxidabil – gri antracit, bronz, auriu și cupru.  

În prezent, este la modă asocierea mobilei de bucătărie de culoare închisă cu chiuvetă, baterie de bucătărie și mânerele elementelor lemnoase toate de culoare aurie. Ai vrea sa ratezi asta?


MATERIALE ÎN BUCĂTĂRIE – BLAT DE BUCĂTĂRIE

4. Cuarțit

Un nou succes mondial este un material tehnic numit Cuarțit, care este durabil, accesibil, frumos și mai prietenos cu mediul. 

5. Eternul lemn

Multe bucătării europene rămân fidel blatului de bucătărie din lemn. Lemnul este un material rezistent, frumos și ușor de curățat. 

În 2021, trendul evoluează către utilizarea lemnului închis la culoare – culoarea nucului a revenit și este folosită de la suprafețe pană la dulapurile de bucătărie.

6. Întunericul dramatic

Fie că este lemn, cuarțit în tonuri închise sau alte materiale pentru blaturi – o alegere la modă în 2021 este un blat în culori închise – negru, antracit, maro închis.

CULORI ÎN BUCĂTĂRIE

7. Nuanțe deschise pentru piesele mici din lemn în bucătărie

Nuanțele deschise sunt recomandate în special în încăperile mici și întunecate. De fapt, toate materialele pentru chiuvete de bucătărie și robinete de bucătărie sunt potrivite pentru bucătărie în nuanțe deschise – depinde de efectul pe care doriți să-l obțineți.


Dacă doriți să adăugați strălucire unei bucătării clasice, ar fi recomandat să alegeți inoxul. Dacă doriți echilibru natural, contrast puternic sau asortarea culorilor, veți alege chiuvete de bucătărie Granital în culoare maro, gri sau alb-negru.

Dacă doriți un efect dramatic, veți adăuga o culoare bucătăriei dvs. cu chiuveta de bucătărie Monarch și robinetul de bucătărie de culoare aurie, cupru, bronz sau gri metalizat.

8. Bucătării întunecate ultra-moderne

Înca din 2020, internetul a fost inundat de imagini cu bucătării întunecate. Dar, dacă anul trecut acestea urmau tendința calmă scandinavă cu combinația de negru și lemn natural, bucătăriile din 2021 țipă după culori.

Cel mai mare succes este aurul, iar nuanțele de bronz și cupru sunt o alternativă excelentă.

SOLUȚII FUNCȚIONALE ÎN BUCĂTĂRIE

9. Chiuveta de bucătărie complet încorporată


În prezent, cele mai dorite metode de instalare sunt următoarele:

La nivelul blatului, unde chiuveta de bucătărie este instalată în blat, astfel încât marginea superioară a chiuvetei să fie în același plan cu blatul de bucătărie;

Sub blat, unde chiuveta de bucătărie este instalată sub blatul de bucătărie și marginea chiuvetei este acoperită cu suprafața blatului din piatră naturală sau materiale compozite.

10. Ascunde ceea ce poate fi ascuns

Dacă doriți să aveți o bucătărie modernă și mai ales dacă doriți să creați aspectul unei bucătării întotdeauna curate și ordonate, trebuie doar să puneți toate lucrurile în dulapurile de bucătărie.


Doar un coș urât de plastic undeva pe podea ar putea perturba curățenia din bucătăria dvs.

Alveus oferă sisteme excelente pentru colectarea separată a deșeurilor – coșuri scoase care sunt ascunse în dulapul de bucătărie. De ce nu ți-ai păstra coșul de gunoi ordonat și ascuns de vederea oaspeților tăi?

 

11. Mici secrete – soluții excelente

Alveus are specialiști în echipa sa de dezvoltare care studiază cu atenție obiceiurile clienților din bucătărie.

Pentru a îndeplini chiar și dorințele cele mai mici, au dezvoltat câteva accesorii inteligente pentru bucătărie care, deși sunt mici, au un impact mare asupra funcționalității bucătăriei.


 

 

Astfel, cu coșuri mici estetice pentru burete și cârpe și cu dozator mic pentru săpun sau detergent, care este montat direct sub blat, astfel încât să poată fi văzut doar capul dozatorului, spațiul pentru depozitarea obiectelor de zi cu zi pentru curățarea în partea umedă a bucătăria este amenajată exclusivist.

Aruncați o privire la alte soluții mici Alveus pentru bucătărie.

Ți-au venit ceva idei citind articolul nostru? Scrie-ne mai jos și hai să construim lucruri grozave împreună.


 

Înapoi la listă