Coş

Coşul este gol!

Căutare

Inox

Principalele caracteristici și avantaje ale oțelul inoxidabil AISI 304 sunt: Curățarea cu ușurință care asigură un nivel ridicat de igienă; Rezistența la temperaturii ridicate și modificări rapidă temperatura (șoc termic); Rezistența la impact; Rezistența la substanţe chimice; Reciclare 100%.

Chiuvetele de bucătărie din oțel inoxidabil Alveus sunt disponibile în patru finisaje de suprafață. Suprafața din oțel inoxidabil poate fi netedă și semilucioasă (NAT). După perierea suprafeței într-o singură direcție dreaptă, obținem oțel inoxidabil periat (BRS) care apare într-o suprafață întunecată mat și elegant zgâriată. Perierea suprafeței chiuvetei în diferite direcții îi conferă o strălucire matasoasă cu finisaj satinat (SAT). Finisajul de suprafață Leinen (LEI) are un aspect de model mic, care face ca oțelul inoxidabil să fie mai puțin sensibil la zgârieturile minuscule.

Familii de chiuvete din inox

Grosimea inoxului este cuprinsă între 0,5 mm – 1,0 mm  în funcție de prețul chiuvetei.

Alveus

Produse de calitate superioară pentru bucătăria dvs ... pentru toate gusturile ... o gamă largă de forme, dimensiuni, materiale ...


Găsiţi propria dvs chiuvetă de bucătărie