Coş

Coşul este gol!

Căutare

Instrucţiuni de instalare

Pentru chiuvetele de bucătărie,diferitele modele de instalare necesităproceduri de instalare diferite.

în ceea ce priveşte robinetele mixerului bucătăriei, recomandăm ca robinetele mixerului bucătărieisă fie instalate de instalatori profesionişti.
CHIUVETE BUCĂTĂRIE

INSTRUCŢIUNI DE INSTALARE PENTRU CHIUVETE DE BUCĂTĂRIE INSERATE(I) 

INSTRUCŢIUNI DE INSTALARE PENTRU CHIUVETE DE BUCĂTĂRIE ÎNCORPORATE (F) 

INSTRUCŢIUNI DE INSTALARE PENTRU CHIUVETE DE BUCĂTĂRIE ORIZONTALE (S) 

INSTRUCŢIUNI DE INSTALARE PENTRU CHIUVETE DE BUCĂTĂRIE MONTANTE DE DEDESUPT (U) 

INSTRUCŢIUNI DE INSTALARE PENTRU CHIUVETE DE BUCĂTĂRIE AŞEZATE

ÎNGRIJIRE ŞI CURĂŢARE :

După instalare, chiuveta de bucătărietrebuie curăţată binede toate resturile, în special resturi de fier, deoarece contactul îndelungat al acestor părţicu suprafaţa umedă a chiuveteidetermină apariţia unor pete de rugină pe suprafaţă!

Pentru a curăţa chiuvetele de bucătărie ALVEUS din oţel inoxidabil (oţel inoxidabil CrNi 18/10), folosiţi cârpe moişi agenţi de curăţare lichizi.

Eliminaţi zilnic petele şi depunerilecu apă curată şi uscaţi chiuvetacu o cârpă moale curată. În acest fel, evitaţi acumularea de calcar.
Ştergeţi petele (suc de fructe, cafea, ceai, ...) imediat cu detergent lichid şi o cârpă moale şi clătiţi cu apă curată.
Ştergeţi imediat alte pete (acuarele, cerneală ...) imediat cuo cârpă îmbibată în alcool diluatşi clătiţi cu apă curată.

 Pentru înlăturarea zilnică a calcarului, puteţi folosi oţet care trebuie lăsat pe suprafaţă câteva minute şi clătiţi cu apă curatădupă care ştergeţi suprafaţa cu o cârpă curată. Folosiţi Alveus ALLSHINE pentru depunerile de calcar rezistente.
Curăţarea cu bureţi abrazici şi durieste interzisă, pentru a evita riscul de mătuire sau uzarea suprafeţei chiuvetei de bucătărie.


Nu expuneţi chiuveta de bucătărie la substanţe chimice puternice cum ar fi:
- acizi şi baze cu o concentraţie de peste 10%
- agenţi de curăţare cu o concentraţie ce depăşeşte 5% de substanţă activă
- agenţi de decapare
- agenţi de curăţare a cuptorului

În cazul în care chiuveta de bucătărie intră în contact cu alte substanţe chimice mai sus listate, clătiţi suprafaţa imediat cu apă curată.
Nu aşezaţi pe scurgere sau în partea inferioară a chiuveteiun vas fierbinte luat direct de pe focsau de pe plită (crătiţi, vase de gătit, vase fierbinţi).
Când vărsaţi apă fiartă în chiuveta de bucătărie, trebuie turnată şi apă rece.
Nu tăiaţi direct pe suprafaţa destinată vaselor a chiuvetei.

Toate reclamaţiile generate de nerespectarea acestor instrucţiuni sunt respinse.

---------------------------------

ROBINETE MIXER BUCĂTĂRIE

INSTALARE:
Când instalaţi robinetul mixerului de bucătărie, vă recomandăm să apelaţi la profesionişti, pentru că garanţia nu acoperăo daună cauzată de instalarea sau repararea necorespunzătoare. Înainte de a instala robinetul mixeruluitoate conductele de apă trebuie clătite bine. Pentru a se evita o daună mecanică provocată robinetului mixeruluide mizerie sau microgranuleprovenite de la instalaţie, este necesar să se ataşeze un robinet al mixeruluila filtrul valvelor unghiului Alveus.


CURĂŢARE ŞI ÎNTREŢINERE:
Folosiţi doar săpun şi o cârpă moale pentru curăţare. Nu folosiţi agenţi de curăţare abrazivi sau chimic, cârpe sau bureţi aspri sau bureţi de sârmă. După folosire, ştergeţi cu o cârpă moale.


Alveus

Produse de calitate superioară pentru bucătăria dvs ... pentru toate gusturile ... o gamă largă de forme, dimensiuni, materiale ...


Găsiţi propria dvs chiuvetă de bucătărie