Coş

Coşul este gol!

Căutare

Despre noi

Kovinoplastika Lož din Slovenia este unul dintre cei mai mari și mai de succes furnizori europeni de chiuvete de bucătărie și echipamente conexe, cu o tradiție de 61 de ani. Este o companie internațională care a dobândit o poziţie de invidiat pe piața echipamentelor de bucătărie prin implementarea celor mai înalte standarde de calitate, ținând pasul cu tendințele de design moderne și fiind un partener de afaceri flexibil și de încredere.

Prin produsele oferite, de o calitate excepțională, și de un raport excelent calitate / preț, Kovinoplastika Lož își consolidează rapid și eficient poziţia atât pe piață din Slovenia, cât și în alte state europene.

Pe lângă producția și comercializarea produselor Alveus, Kovinoplastika Lož gestionează cu succes și programele de producție ale altor două mărci - ARX, marcă comercială pentru construirea de hardware și TOOLSHOP, marcă comercială pentru producția de scule. Kovinoplastika Lož are o tradiție îndelungată în colaborarea cu cele mai importante companii europene din domeniul componentelor.Marca ALVEUS

Cu peste 50 de ani de tradiție, marca ALVEUS a devenit destul de recunoscută pe piața europeană mai largă, atât din punct de vedere al calității, cât și al designului modern, care urmează tendințele globale.

Pe lângă chiuvete și robinete de bucătărie, oferim și o gamă largă de echipamente de bucătărie și containere gastronorm care pot fi utilizate în catering, hoteluri etc.

Gama de produse Alveus este disponibilă pe multe piețe, dintre care șapte sunt controlate cu succes de Kovinoplastika Lož prin filialele sale, iar restul prin parteneriate de succes pe termen lung cu companii locale.

ALVEUS ROMANIAAlveus - coexistând cu natura

Fabrica Alveus este înconjurată de o natură minunată.  Pentru a face posibilă această coexistență, acționăm extrem de responsabili față de mediul nostru minunat, la toate nivelurile. Citeste mai mult ...


ISO Certificates:ISO 9001


ISO 14001


IATF 16949

Istoric companie

Tradiţia îndelungată a companiei şi a brandului ALVEUS reprezintă una dintre asigurările că înregistrăm în continuaresucces în activităţile de transformare a oţeluluiîn produse adaptate vremurilor şi specificaţiilor pieţei. Citeste mai mult...