Coş

Coşul este gol!

Căutare


Mai puternici împreună

Singuri suntem puternici, dar împreună suntem și mai puternici.
Având acest concept in vedere, Alveus și Stala au îmbinat punctele forte ale ambelor mărci cu obiectivul de va oferi mai mult, mai bine și de oriunde.

Sinergia celor două mărci iți permite să alegi designul potrivit bucatariei tale, design care sa-ti reflecte personalitatea si sa vina in intampinarea nevoilor tale.
Gama noastra variata, concentrata pe functionalitate si design, iti permite sa-ti proiectezi bucataria intr-un mod plin de autenticitate.

Iti da libertatea de a te exprima!Ceea ce ne face unici

ALVEUS

Puneti in valoare bucataria si exprima-te asa cum doresti - pentru orice, in orice stil imaginabil

Mostenirea Alveus sub puternica influenta a culturii mediteraniene reprezinta piatra de temelie in crearea unor produs,e nu doar functionale si calitative, ci si a unor chiuvete cu un design desosebit, realizate din materiale diverse cu multe optiuni coloristice. O paleta variata de produse iti da libertatea deplina de a-ti pune amprenta si a-ti personaliza bucataria dupa bunul plac. Iți oferă libertatea de a te exprima!

Representative Monarch este o gama unică de produse din inox ce cuprinde culori deosebite, care iți permite să creezi o bucătărie extraordinară.STALA

Precizie scandinavă pentru nevoile vieții de zi cu zi - atenție la detalii ce nu poate fi egalată

Stala se mândrește cu crearea de produse care sunt proiectate și fabricate cu grijă și atenție la detalii. Filozofia Stala este de a crea produse frumoase, extrem de funcționale și durabile. Tehnologia premiata StalaTex ™ este un prim exemplu în acest sens. Prima tehnologie din lume ce dă viață inoxului într-un mod inovativ. Aflati mai multe despre Stala.Ce ne aduce împreună

Libertatea de a te exprima - împreună iți aducem cele mai bune alegeri pentru stilul bucătăriei tale. Cu o mare varietate și un accent pe funcționalitate și design, vă puteți exprima liber cu ajutorul nostru.


Unicitate din inox

Tendințele se schimbă foarte repede. În prezent, clienții noștri știu exact de ce au nevoie. Ne străduim să stabilim noi tendințe prin transformarea inovatoare a inoxului și să oferim clienților noștri alegeri și soluții funcționale diferite și unice.

Tehnologiile noastre inovatoare dau viață inoxului. Opțiunile din gama Monarch și tehnologia unica Stalatex, iți oferă posibilități fără precedent.

Diversitate, cu accent pe funcționalitate și design

Portofoliile noastre de produse complementare permit o selecție și mai largă, ce iți oferă libertatea de a te exprima. Credem în funcționalitate și nu facem compromisuri atunci când vine vorba de proiectare.

Personalizare 

Cu produsele personalizate Alveus și personalizarea în masă a Stala Designer, posibilitățile sunt aproape nelimitate și oricine poate crea o bucătărie unică pentru casa lor.


Lucrând mână în mână cu natura

Apreciem ceea ce ne oferă natura și suntem conștienți de importanța ei. Prin urmare, facem tot posibilul pentru a ne menține drumul către un viitor durabil. Ne străduim să obținem procese de producție inovatoare și eficiente din punct de vedere energetic. Preocuparea noastră mare pentru natură este dovedită și de certificatele și premiile noastre „verzi”. Aflati mai multe: Alveus coexistand cu naturaResponsibility at Stala.


Împreună putem asigura cliențiilor noștri că vor găsi modelul potrivit, putând alege dintre peste 300 de modele de chiuvete de bucătărie, diferite materiale, tipuri de instalare, dimensiuni, culori și opțiunea de fabricație personalizată.

Alege designul. Decide asupra materialului. Fă-l funcțional.

Exprima-te.


Alveus

Produse de calitate superioară pentru bucătăria dvs ... pentru toate gusturile ... o gamă largă de forme, dimensiuni, materiale ...


Găsiţi propria dvs chiuvetă de bucătărie