Coş

Coşul este gol!

Căutare

Garanţia pentru bateriei de bucatarie

Bateriile ALVEUS sunt acoperite de garantie pentru defectele de fabricatie sau pentru defectiunile aparute  in perioada de garantie specificata , incepand din ziua cumpararii produsului de la vanzator.

Garanţia pentru robinetele mixerului Alveus şi componentele sale este de 5 ani.
Garanţia pentru suprafaţa colorată a robinetelormixerului este de 2 ani.

IMPORTANT:

  • Garantia acopera defectele de fabricatie sau de material si se aplica bateriilor montate conform instructiunilor de intalare,precum si bateriilor care sunt utilizate in conditii normale ; intretinute si curatate in conformitate cu indicatiile date de producator.

  • Defectiunile provocate de socuri mecanice, zgarieturile si uzura normala , aparuta de-a lungul timpului , odata cu folosirea produsului , nu fac obiectul garantiei.


MONTARE: Montajul trebuie facut de un instalator. Orice problema aparuta ca urmare a montarii necorespunzatoarea nu face obiectul garantiei. Tevile de racord la reteaua de apa trebuie curatate temeinic inainte de montaj. Recomandam instalarea de filtre de apa, pentru ca impuritatile (ex. calcarul) pot cauza defectiuni, care nu fac obiectul garantiei. In cazul in care apare vreo defectiune, va rugam sa contactati firma de la care ati achizitionat produsul. Reclamatia trebuie sa fie insotita de factura in original sau certificatul de garantie. Termenul de solutionare al reclamatiilor este de 15 zile. 

CURATARE SI INTRETINERE: Pentru curatarea bateriei folositi apa cu sapun sau detergent de vase si carpe moi.  NU FOLOSITI solutii chimice puternice, detergenti, carpe sau bureti abrazivi.De asemenea nu folositi bureti metalici (de sarma). Se recomanda ca bateria sa fie stearsa de apa cu o carpa uscata dintr-un material moale.

Alveus

Produse de calitate superioară pentru bucătăria dvs ... pentru toate gusturile ... o gamă largă de forme, dimensiuni, materiale ...


Găsiţi propria dvs chiuvetă de bucătărie