Coş

Coşul este gol!

Căutare

Tipuri și instrucțiuni de instalare

Ce tip de instalare a chiuvetei de bucătărie se potrivește timpului dumneavoastră de bucătărie.
Chiuvetele inserate sunt adecvate pentru diferite tipuri de instalație, fiind astfel complet adaptabile cerințelor de design și arhitectură ale bucătăriei dumneavoastră.

Chiuvetele încastrate (F)


Chiuvetele încastrate (F) sunt instalate într-un blat de bucătărie ajustat anterior realizat din material impermeabil (piatră naturală, material compozit, sticlă, lemn solid impregnat). Suprafața chiuvetei și suprafața blatului se află același nivel. Principalul avantaj este reprezentat de suprafața de lucru dintr-o bucată care permite curățarea foarte ușoară și un aspect atractiv.


Rando Up 50 - Chiuvetele încastrateINSTRUCŢIUNI DE INSTALARE PENTRU CHIUVETE DE BUCĂTĂRIE ÎNCORPORATE (F) 


Chiuveta montată orizontal (S)

Chiuveta montată orizontal (S) este instalată în blatul bucătărie pentru a se crea un spaţiu de lucru uniform. Marginile subțiri aproape imperceptibile permit curățarea rapidă și cu ușurință. Un alt avantaj este reprezentată instalarea facilă din partea superioară în fiecare tip de blat de bucătărie.

Stricto - Chiuveta montată orizontal

INSTRUCŢIUNI DE INSTALARE PENTRU CHIUVETE DE BUCĂTĂRIE ORIZONTALE (S) 


Chiuvetele încorporate (I)

Chiuvetele încorporate (I) sunt instalate în blatul bucătăriei, devenind parte din suprafața continuă de lucru. Chiuveta este introdusă prin partea superioară într-un spațiu corespunzător și fixată prin clemele furnizate.

Line Maxim 80 - Chiuvetele încorporate (I)


INSTRUCŢIUNI DE INSTALARE PENTRU CHIUVETE DE BUCĂTĂRIE INSERATE(I) 


Chiuvetele montate din partea inferioară (U)

Chiuvetele montate din partea inferioară (U) sunt instalate în blatul de bucătărie de dedesubt. Blatul trebuie să fie realizat in material impermeabil, cum ar fi piatră naturală și material compozit. Acest tip de instalație permite diferite combinații de chiuvete montate de destul de diferite mărimi. Absența marginilor între chiuvetă și blat contribuie la întreținerea cu ușurință igienei și a unui aspect plăcut general al bucătărie.Vgradne posode omogočajo vgradnjo s spodnje strani kuhinjskega pulta, pri čemer rob pomivalnika prekrije površina kuhinjskega pulta iz naravnega kamna ali kompozitnih materialov. Taka postavitev omogoča izkoristek večjih dimenzij ter neomejenih kombinacij. Odsotnost razmejitvenih robov pripomore k preprostemu vzdrževanju visokih higienskih standardov ter veliki všečnosti kuhinje kot celote.

Luno - Chiuvetele montate din partea inferioară


INSTRUCŢIUNI DE INSTALARE PENTRU CHIUVETE DE BUCĂTĂRIE MONTANTE DE DEDESUPT (U)


Chiuvetele așezate deasupra asumă funcția blatului de bucătărie înlocuindu-l în partea superioară a acestuia. Acestea sunt așezate la capătul unui blat sau fac legătura între două capete de blat (câte unul în fiecare parte). Acest tip de chiuvete Alveus prezintă de regulă o margine anterioară fixată de perete de 30 mm, însă există puține versiune care nu o prezintă (vă rugăm să consultați descrierea fiecărei chiuvete în parte). Chiuvetele pot fi instalate în combinație cu blaturi standard de 30 mm grosime.

Classic - Chiuvetele așezate deasupra

INSTRUCŢIUNI DE INSTALARE PENTRU CHIUVETE DE BUCĂTĂRIE AŞEZATE


Instrucțiuni pentru a face o gaură în chiuvete de compozitÎNGRIJIRE ŞI CURĂŢARE :

După instalare, chiuveta de bucătărietrebuie curăţată binede toate resturile, în special resturi de fier, deoarece contactul îndelungat al acestor părţicu suprafaţa umedă a chiuveteidetermină apariţia unor pete de rugină pe suprafaţă!

Citiți mai multe despre îngrijirea și întreținerea chiuvetelor Alveus.

Alveus

Produse de calitate superioară pentru bucătăria dvs ... pentru toate gusturile ... o gamă largă de forme, dimensiuni, materiale ...


Găsiţi propria dvs chiuvetă de bucătărie