Coş

Coşul este gol!

Căutare

Ghid de selectare

Cum să alegeţi chiuveta de bucătărie potrivită pentru bucătăria dvs


Când cumpăraţi o chiuvetă de bucătărie,se recomandă să aveţi în vedere următoarele:

Lăţimea dulapului – în primul rând, trebuie să cunoaşteţi dimensiunea/lăţimeadulapului chiuvetei, ce reprezintă un factor important în alegerea dvs.
Chiuvetele noastre au la bazălăţimea minimă impusă a dulapului, şi anume 400, 450, 500, 600, 800, 900 şi 1000 mm plus 900x900 mm pentru dulap de colţ. Chiuvetele de bucătărie mai micipot fi fixate în dulapuri mai mari, însă invers nu este posibil. De exemplu, o chiuvetă dimensionată pentru a se fixa într-un dulap cu o lăţime minimă de 400 mm se poate instala şi în orice dulapce depăşeşte dimensiunea dată.

Orientarea chiuvetei – după ce aţi stabilit lăţimea chiuvetei, trebuie să stabiliţi orientarea chiuveteipe blatul de bucătărie. Puteţi alege între chiuvete pe partea stângă, pe partea dreaptă sau reversibile. Majoritatea chiuvetelor sunt reversibile, nu trebuie să vă îngrijoreze orientarea la achiziţie, pentru că puteţi răsuci chiuvetaîn funcţie de necesităţi.

În următoarea etapă, puteţi alege între diferite materiale (oţel inoxidabil sau material compozit), diferite tipuri de instalaţie (inserate, încorporate, montate orizontal, montate de dedesuptsau aşezate) şi, diferite modele de chiuvetă.

Configuraţie

Chiuvetele de bucătărie Alveus prezintă diferite orientări pentru a se adapta perfectcondiţiilor bucătăriei dvs. Pentru a lua o decizie mai uşor, fiecare chiuvetă din acest catalog includeo listă cu varietăţile disponibile.

Stânga - principalul recipient al chiuvetei pe stânga, scurgerea pe dreapta

Dreapta  - recipientul mare pe dreapta, scurgerea pe stânga

Reversibilă  - orice aranjament posibil; recipientul pe stânga sau dreapta

colţ  - se poate instala în dulapurile pe colţ (unele modeleşi
în dulapuri obişnuite, în funcţie de dimensiunile modelului).


     

Alveus

Produse de calitate superioară pentru bucătăria dvs ... pentru toate gusturile ... o gamă largă de forme, dimensiuni, materiale ...


Găsiţi propria dvs chiuvetă de bucătărie