Coş

Coşul este gol!

Căutare

Îngrijirea și întreținerea bateriilor de bucătărie Alveus

Pentru curăţarea Bateriilor de bucătărie Alveus se recomandă folosirea unei cârpe moi, apă fierbinte şi detergenţi lichizi pentru chiuvetele de bucătărie din inox. 

După folosire, ştergeţi cu o cârpă moale.

Dacă se acumulează impuritati pe baterie, înlăturaţi cu acid acetic 9 %.


Precauţie!

Agenţii de curăţare a argintului, bureţii de sârmă, înălbitorul şi detergenţii abrazivi pot deteriora finisajul bateriei, aşadar vă recomandăm să le evitaţi. Detergenţii pe bază de clor (hipoclorură de sodiu) sau acid clorhidric pot avea un efect similar.


Instalare

Când instalaţi robinetul mixerului de bucătărie, vă recomandăm să apelaţi la profesionişti, pentru că garanţia nu acoperăo daună cauzată de instalarea sau repararea necorespunzătoare. Înainte de a instala robinetul mixeruluitoate conductele de apă trebuie clătite bine. 

Pentru a se evita o daună mecanică provocată robinetului mixeruluide mizerie sau microgranuleprovenite de la instalaţie, este necesar să se ataşeze un robinet al mixeruluila filtrul valvelor unghiului Alveus.


 Prin respectarea recomandărilor comunicate, asigurați o viață îndelungată produselor dumneavoastră de bucătărie marca Alveus.

Alveus

Produse de calitate superioară pentru bucătăria dvs ... pentru toate gusturile ... o gamă largă de forme, dimensiuni, materiale ...


Găsiţi propria dvs chiuvetă de bucătărie