Coş

Coşul este gol!

Căutare

...cu doar o apăsare de buton

Am modernizat pentru dvs. câteva modele de chiuvete de bucătărie Alveus cu noul sistem funcțional și estetic PUSH Pop-Up.

...cu doar o apăsare de buton

Aveți posibilitatea să alegeți dintre modelele chiuvetei de bucătărie Pure Up, Karat Up, Wave Up și Glassix Up. Toate aceste modele sunt echipate cu un sifon PUSH Pop-Up care este plin de caracteristici extraordinare.


HIGH-END LOOK

Butonul PUSH Pop-Up și placa de scurgere nu sunt doar funcționale, dar cu liniile sale curate și suprafața netedă oferă chiuveta pentru bucătărie un aspect high-end și prestigios. Pentru a face perfect aspectul chiuvetelor dvs. de bucătărie perfect, am adăugat un debit estetic ascuns.


MANAGEMENTUL UȘOR

Gestionarea sifonului PUSH Pop-Up este foarte ușor ... pur și simplu prin apăsarea unui buton.

Când butonul se află în nivelul chiuvetei de bucătărie, capacul este deschis la curgerea apei și a altor lichide . La apăsarea butonului, se ridică deasupra suprafeței chiuvetei de bucătărie, indicând ca, capacul chiuvetei dvs. de bucătărie este închis și o puteți umple cu apă. Când folosiți chiuveta pentru bucătărie pentru mai multe sarcini de bucătărie mai exigente, cu o cantitate mai mare de deșeuri alimentare sau când doriți doar să curățați plăcuța de decapare, o veți scoate din rețea și o veți pune când doriți .


AUTOMAT

Rezervorul poate fi gestionat doar prin apăsarea unui buton .


MAGNET CAPAC SCURGERE

Placa de drenaj este atașată elegant la gratarul de drenaj cu un magnet, manipularea este foarte ușoară.


PRE-ASAMBLATĂ & ADJUSTABILĂ

Nu va trebui să pierdeți timpul și răbdarea pentru a asambla mai multe părți mici. Sifonul PUSH Pop-Up a fost deja pus împreună pentru dvs. Tot ce trebuie să faceți este să ajustați sifonul perfect la chiuvetele de bucătărie.


UNIVERSAL

Sifonul poate fi folosit pe diferite modele de chiuvete.


SPATIUL DE SALVARE

Sifonul PUSH Pop-Up este proiectat și asamblat pentru a lua cât mai puțin spațiu sub chiuveta de bucătărie din dulap, lăsând spațiu suficient pentru un sertar suplimentar, cosuri ecologice.
Pure Up 30
Pure Up 30 F/S
Pure Up 50
Pure Up 50 F/S
Pure Up 60
Pure Up 60 F/S
Pure Up 70
Pure Up 70 F/S
Karat Up 10
Karat Up 10 I
Wave Up 20
Wave Up 20 I
Glassix Up 10
Glassix Up 10 I
Glassix Up 40
Glassix Up 40 I
Înapoi la listă