Coş

Coşul este gol!

Căutare

Reference

Alveus Mix & Match

Îndrăznește să creezi O bucătăriei exact după gustul tău! Alege-ți combinația de culori Alveus Mix&Match!

Alveus Mix & Match

Majoritatea clădirilor noi sunt caracterizate de locuri mari și deschise. Bucătăria și camera de zi sunt adesea deschise sau separate doar de o insulă de bucătărie.

Bucătăriile elegante, minimaliste amenajate cu un efect “wow” au devenit, prin urmare, aproape o necesitate.

2

Alveus urmărește tendințele moderne și cerințele arhitecturale ale clienților, așadar, designul chiuvetelor și accesoriilor de bucătărie se potrivește perfect atât vizual cât și funcțional.

În plus, folosim doar materiale de calitate superioară care permit întreținerea și curățarea ușoară și ecologică.

În funcție de materialul de fabricație, Alveus oferă clienților săi următoarele patru posibilități de alegere:

  • inox clasic sau oțel inoxidabil,
  • Linia Monarch – oțel inoxidabil în nuanțe exclusive de aur, bronz, cupru și antracit
  • chiuvete de bucătărie din material compozit Granital în nuanțe de pământ
  • chiuvete de bucătărie unice din sticlă securizată, care sunt complet adaptate dorințelor unui clientului

Progresul tehnologic al producției noastre, împreună cu echipa noastră de design, au ridicat chiuvetele clasice din oțel inoxidabil la chiuvete de bucătărie moderne, elegante și contemporane care răspund nevoilor fiecărei bucătării într-o varietate de linii de design.

3

Pentru a adăuga o notă de farmec, specialiștii de la Alveus au dezvoltat linia Monarch.

la cele mai populare chiuvete de bucătărie din oțel inoxidabil, se adaugă azotură ceramică în timpul producției, iar rezultatul final sunt chiuvete de bucătărie unice din oțel inoxidabil colorat, care sunt foarte rezistente la zgârieturi și disponibile pentru gusturile selectate în culoarea aurie, bronz, cupru și gri antracit.

4

Deoarece lumea s-a întors la natură în ultimii ani, urmăm tendința nuanțelor de pământ ale chiuvetelor de bucătărie realizate din material compozit Granital, care este extrem de solid și recunoscut pentru utilizarea frecventă și poate fi, de asemenea, perfect combinată într-o varietate de stiluri și culori.

5

Pentru toți cei care doresc să personalizeze complet aspectul bucătăriei lor, există chiuvete de bucătărie interesante și specifice designului, realizate din sticlă securizată produsă în orice culoare, alături de grafică sau o fotografie adăugată, dacă se dorește.

6

Stilul tău, culorile tale


Cu sistemul Alveus Mix&Match poți alege modelele de chiuvete de bucătărie din materialul tău preferat în culoarea care ți se potrivește cel mai mult și îl poți personaliza suplimentar alegând bateriile de bucătărie în aceeași culoare sau o culoare cu totul diferită.

alveus mix&match

Chiuvetă de bucătărie Quadrix 50 în culoarea aurie Monarch combinată cu bateria de bucătărie Laguna și scurgerea Monarch argintie

Când doriți să continuați să vă jucați cu culorile, puteți alege și culoarea scurgerii și mânerul pop-up pentru a controla scurgerea.

Îndrăznește să visezi, să creezi o parte umedă a bucătăriei exact după gustul tău! O bucătărie specială merită, de asemenea, o chiuvetă specială, deoarece acesta este punctul central și cel mai vizibil al bucătăriei dumneavoastră.

Alveus Mix&Match – Care este combinația ta preferată?

Să ne uităm la câteva combinații de culori care au fost create la cererea clienților noștri:

natural cu eleganță aurie: o chiuvetă de bucătărie din granit alb este completată și îmbunătățită cu o culoare aurie a canalului de scurgere, a mânerului pop-up, a orificiului de scurgere și a bateriei de bucătărie, elegantă și modernă.

alveus mix&match

Chiuvetă de bucătărie Fromic 20 din Granital alb combinat cu baterie de bucătărie aurie Lagna și scurgere aurie

  • Combinații Monarch pline de farmec: Monarch, cea mai plină de farmec dintre chiuvetele Alveus, este disponibilă în următoarele patru culori: auriu, bronz, cupru și gri antracit.

Bateriile de bucătărie Monarch Oz, Laguna, Slim, Fluid, Zina și Zeos sunt disponibile în aceleași nuanțe de culoare.

Deoarece toate cele patru nuanțe se potrivesc bine una cu cealaltă, posibilitatea alegerii este cu adevărat imensă.

Evidențiați chiuveta de bucătărie din cupru cu butoane, scurgere și baterie antracit sau alegeți o chiuvetă de bucătărie în culoarea antracit și cealaltă în culoarea cupru și schimbați culoarea scurgerilor.

Sau poate preferați o chiuvetă clasică din oțel inoxidabil, care poate fi îmbunătățită cu o baterie de bucătărie într-una din nuanțele de culoare Monarch și combinată cu scurgere de aceeasi culoare?

alveus mix&match

Chiuvetă de bucătărie Quadrix 50 în culoarea aurie Monarch combinată cu bateria Laguna și scurgere Monarch argintie

alveus mix&match

Chiuvete de bucătărie Monarch cupru si antracit cu scurgerile inversate și baterie Slim Monarch.

alveus mix&match

Chiuvetă de bucătărie Stylux din oțel inoxidabil, baterie de bucătărie aurie Laguna Monarch și scurgere aurie.

  • Granital cu accente de culoare: dacă sunteți atras de natură, dar doriți să păstrați un pic de glamour în același timp, combinația unei chiuvete de bucătărie în culoare perlată, nisipată, maro ciocolatie, gri sau neagră cu scurgere și baterie aurii, bronz, antracit sau cupru vor aduce imediat un suflu nou în bucătăria ta.

Chiuvetă de bucătărie Formic 20 din alb Granital și scurgere de cupru, combinată cu bateria de bucătărie Slim Monarch, de asemenea, de culoare cupru.

Chiuvetă de bucătărie Formic 20 din alb Granital și scurgere de cupru, combinată cu bateria de bucătărie Slim Monarch, de asemenea, de culoare cupru.

  • Nu este nimic mai personalizabil: chiuveta de bucătărie din sticlă călită este complet adaptabilă stilului dvs., deoarece sticla, reprezentând marginea chiuvetei de bucătărie și suprafața de depozitare, poate fi realizată în orice culoare, cu modele sau grafică sau chiar fotografia preferată a unei destinații de călătorie sau a familiei dvs. etc. În acest fel, chiuveta dvs. de bucătărie devine unică și complet conformă dorințelor dumneavoastră.

13

Accesorii care impresionează

De asemenea, nu am uitat de „dulciurile” suplimentare care sunt nu numai frumoase, ci și funcționale. Dacă doriți, puteți alege un recipient de scurgere în orice culoare care fie se potrivește cu culoarea chiuvetei de bucătărie, fie într-o nuanță de culoare a bateriei și a scurgerii și face ca spălarea zilnică a fructelor și legumelor să fie mai plăcută.

14

Chiuvetele de bucătărie din familiile Line, Kombino, Formic și Quadrix pot fi completate cu o tăiere practică din lemn care vă mărește imediat suprafața de lucru și economisește timp la curățarea bucătăriei.

Scapă de sticlele mici de săpun și detergent de lângă chiuveta din bucătărie! Instalați un dozator de detergent direct pe marginea chiuvetei pentru a menține bucătăria în ordine. Distribuitoarele de detergenți sunt disponibile în diferite culori și fac parte din sistemul nostru Alveus Mix&Match.

15

Accesați catalogul Alveus Mix&Match și alegeți chiuveta de vis și bateria de bucătărie în combinația dvs. preferată de materiale și culori!

Înapoi la listă