Coş

Coşul este gol!

Căutare

Tipuri de instalaţii

Which way of installing the kitchen sink will fit your kitchen style

Ce tip de instalare a chiuvetei de bucătărie se potrivește timpului dumneavoastră de bucătărie

Chiuvetele inserate sunt adecvate pentru diferite tipuri de instalație, fiind astfel complet adaptabile cerințelor de design și arhitectură ale bucătăriei dumneavoastră.

 

Chiuvetele încorporate (I) sunt instalate în blatul bucătăriei, devenind parte din suprafața continuă de lucru. Chiuveta este introdusă prin partea superioară într-un spațiu corespunzător și fixată prin clemele furnizate.

Chiuvetele încastrate (F) sunt instalate într-un blat de bucătărie ajustat anterior realizat din material impermeabil (piatră naturală, material compozit, sticlă, lemn solid impregnat). Suprafața chiuvetei și suprafața blatului se află același nivel. Principalul avantaj este reprezentat de suprafața de lucru dintr-o bucată care permite curățarea foarte ușoară și un aspect atractiv.

Chiuveta montată orizontal (S) este instalată în blatul bucătărie pentru a se crea un spaţiu de lucru uniform. Marginile subțiri aproape imperceptibile permit curățarea rapidă și cu ușurință. Un alt avantaj este reprezentată instalarea facilă din partea superioară în fiecare tip de blat de bucătărie.

Chiuvetele montate din partea inferioară (U) sunt instalate în blatul de bucătărie de dedesubt. Blatul trebuie să fie realizat in material impermeabil, cum ar fi piatră naturală și material compozit. Acest tip de instalație permite diferite combinații de chiuvete montate de destul de diferite mărimi. Absența marginilor între chiuvetă și blat contribuie la întreținerea cu ușurință igienei și a unui aspect plăcut general al bucătărie.

Chiuvetele așezate deasupra asumă funcția blatului de bucătărie înlocuindu-l în partea superioară a acestuia. Acestea sunt așezate la capătul unui blat sau fac legătura între două capete de blat (câte unul în fiecare parte). Acest tip de chiuvete Alveus prezintă de regulă o margine anterioară fixată de perete de 30 mm, însă există puține versiune care nu o prezintă (vă rugăm să consultați descrierea fiecărei chiuvete în parte). Chiuvetele pot fi instalate în combinație cu blaturi standard de 30 mm grosime.
Alveus

Produse de calitate superioară pentru bucătăria dvs ... pentru toate gusturile ... o gamă largă de forme, dimensiuni, materiale ...


Găsiţi propria dvs chiuvetă de bucătărie